HET IJSBAD

Het ijsbad is een onvergetelijke en diep transformerende ervaring! Met behulp van ademhalingstechnieken en focus gaan we doen wat we zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Ben je het ijsbad in geweest dan geeft dat je een enorm gevoel van innerlijke kracht waar je nog lang profijt van zult hebben.

Met deze ademhalings- en koudetraining breng je je lichaam en geest weer in balans: je krijgt een totale reset. Je “boost”je immuunsysteem, traint je vatenstelsel en je focus zal verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met behulp van deze trainingsmethode in staat bent om je immuunsysteem te beïnvloeden en ontstekingsreacties af te remmen

De combinatie van diep ademhalen en jezelf blootstellen aan ijswater zorgt ervoor dat je lichaam een maximale hoeveelheid aan endorfines en andere gunstige stofjes aanmaakt: je voelt je geweldig.

Tijdens de workshop zorgen wij voor maximale persoonlijke aandacht. Iedereen wordt persoonlijk begeleid bij zijn of haar grensverleggende stap in het ijsbad. Uiteraard zal er de nodige theorie worden behandeld zodat alle deelnemers heel goed weten wat wel en wat niet te doen en vooral ook waarom het zo goed is om te doen.

De workshop wordt gegeven door een door  “Wim Hof method” gecertificeerde instructeur.

Neem contact op of vraag meer informatie aan:


    info@ademacademie.com
     06 46405240

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren