Over de docente 

Simone heeft haar kennis van het menselijk lichaam (als voormalig fysio- en manueeltherapeut) en ervaring in het lesgeven als (sport)docent op ludieke wijze samengevoegd met haar passie voor dansen en vergaande interesse in de psychologie van het menselijk lichaam tot verrassende workshops waarin ‘vrij bewegen en dansen’ centraal staat.

Meer weten over mij? Lees dan verder!

Een verloren passie was voor mij ‘dansen.

Als peuter stond ik al te dansen. Iets in mij liet dat gebeuren, als vanzelf. Wanneer ik ergens muziek hoorde, stond ik eerst even stil en hup, daar ging ik! Zonder schroom, gedachteloos, volgde ik de impulsen van binnenuit en begon ik te bewegen. Ik danste mijn eigen dans en ik voelde mij gelukkig: Ik en ‘mijn dans’!

Gaandeweg veranderde mijn dans. De impulsen van binnenuit werden geremd, er kwamen gedachten bij. De bewegingen werden minder spontaan, meer gestructureerd. Mijn lichaam ging de impulsen van binnenuit negeren en volgde meer de wetten van erkenning en waardering in mijn hoofd. Het resultaat werd belangrijker dan het dansen zelf. Ik vergat hoe heerlijk dansen kon zijn en uiteindelijk vergat ik te dansen…

Toen ik mezelf de vraag stelde hoe ik meer levensvreugde in mijn leven kon krijgen, dacht ik aan mijn verloren passies…. waar werd ik als kind nu echt blij van? Een helder inzicht kwam tot mij en werd bevestigd met een kriebel in mijn buik en een vreugdesprongetje in mijn hart: Dansen!

Ik ben weer gaan dansen, van binnenuit! En iedere keer als ik mijn eigen dans ‘dans’, ben ik weer dichter bij My authentic Self!

Ik hoop je een keer te ontmoeten op de dansvloer!

Klik hierboven voor mogelijkheden en inspiratie.

Simone

Neem contact op of vraag meer informatie aan:

  info@ademacademie.com

 06 46405240